Käyttövuorojen haku

POIKKEUKSELLISESTI VUODEN 2021 SYKSYN JA 2022 KEVÄÄN VUOROJA VOI HAKEA VIELÄ NYT.

Leinikin käyttövuoroja haetaan vuosittain huhtikuussa aina syys- ja kevätkaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja voi tiedustella pitkin vuotta. Vakiovuoroja haetaan hakulomakkeella, johon on linkki tuolla alempana.

Tilojen käyttövuoroja annetaan ensisijaisesti vantaalaisille yhdistyksille ja muille yhteisöille, joiden toiminta tukee ja edistää alueen asukkaiden terveyttä, hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tilojen käyttö edellä mainittuun tarkoitukseen on pääsääntöisesti maksutonta, kun käyttäjä sitoutuu noudattamaan tilan ohjeita ja sääntöjä. 

Tilan käyttöä voi anoa maksua vastaan myös yksityistilaisuuksiin ja -kokouksiin. Vuoroja myönnetään tällaiseen tarkoitukseen vain vapaina aikoina. Maksullinen yksityistilaisuus ei voi syrjäyttää jo myönnettyä vuoroa. Yksityistilaisuuksien maksuissa noudatetaan Vantaan kaupungin kuntalaispalveluiden tilojen käyttö- ja maksuperusteita

Tilojen käyttövuorot myöntää Vantaan Järjestörinki ry.

PDF-tiedostoKayttovuorohakemus_2021.pdf (121 kB)
Leinikin käyttövuorohakemus kaudelle syksy 2021 - kevät 2022 palautetaan allekirjoitettuna Leinikkiin. Lomakkeen voi lähettää joko skannattuna tai perinteisessä postissa. Sen voi tuoda myös henkilökohtaisesti Leinikkiin arkisin klo 9-15 väillä.