Leinikin tilat

Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä on yleisötiloja, joita Vantaalla toimivat yhdistykset voivat varata käyttöönsä pääsääntöisesti maksutta. Muilta peritään tilojen käytöstä korvaus. 

Leinikin yhteydessä, saman katon alla,  on myös Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry:n toimintatila, jossa  on arkisin toimiva lounaskahvila. Samassa rakennuksessa on myös Vantaan Työttömät ry:n toimitilat sekä Taito Uusimaa -käsityökeskus.

Leinikissä on kaksi salia, koulutustila, asukastila ja  neuvotteluhuone. Lisäksi talon kivijalassa on erillinen, omalla sisäänkäynnillä varustettu n. 20 henkilön kokoustila.

Viola- ja Linnea-salit ovat yhdistettävissä, jolloin saleissa saa olla yhtä aikaa enintään 60 henkilöä. Kummassakin salissa on induktiosilmukkamahdollisuus. Induktiosilmukka on pyydettävä jo varausta tehdessä.

Koulutustilaan mahtuu n. 20 henkilöä. Siihen annetaan ainoastaan yksittäisiä vuoroja. Viola- ja Linnea -saleissa kokoontuu tällä hetkellä säännöllisesti (1-2 krt viikossa - kerran kuussa) n. 50 erilaista ryhmää. 

Salien ja koulutustilan varanneet voivat käyttää yhteiskeittiötä vuoronsa aikana. 

Yksityishenkilöt voivat myös varata Leinikin tiloja esim. perhejuhliin silloin, kun vuoroja on vapaana.