Leinikin tilat

Kansalaistoiminnan keskus Leinikissä on useita eri tiloja, joita Vantaalla toimivat yhdistykset ja yhteisöt voivat varata käyttöönsä maksutta. Myös yksityishenkilöt voivat varata Leinikin tiloja esim. perhejuhliinsa. Yksityistilaisuuksissa noudatetaan Vantaan kaupungin tilojen maksuperusteita. 

Leinikissä on kaksi salia (20 ja 40 henkeä), iso keittiö, koulutustila (20 henkeä) ja asukastila (10 henkeä). Lisäksi talon kivijalassa on erillinen, omalla sisäänkäynnillä varustettu n. 20 henkilön kokous- ja kerhotilatila. 

Salien ja koulutustilan varanneet voivat käyttää yhteiskeittiötä vuoronsa aikana. 

Leinikin yhteydessä, saman katon alla, on myös Hyvät Tuulet ry:n kohtaamispaikka, jossa toimii arkisin lounaskahvila. Samassa rakennuksessa on myös Vantaan Työnhakijat ry:n toimitilat sekä Taito Uusimaa -käsityökeskus.


Käyttövuorojen haku

Yhdistyksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus varata Kansalaistoiminnan keskus Leinikistä vakiovuoroja omaan toimintaansa maksuttomasti. Vakinaisten käyttövuorojen hakuaika seuraavalle toimintakaudelle alkaa 1.2.2024. Käyttövuorot myönnetään aikavälille 1.8.2024 – 31.7.2025. Vapaaksi jääneitä käyttövuoroja voi hakea koko kuluvan toimintakauden ajan. Hakemuksia hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Tiloihin voi tutustua joko paikan päällä arkisin klo 9–15 tai Vantaan Järjestöringin verkkosivuilta.

Yksittäisiä vuoroja voi tiedustella pitkin vuotta. Vapaana olevia käyttö- ja vuoroaikoja voi tarkastella Vantaan Järjestöringin verkkosivuilla olevasta varauskalenterista. 

Tilojen käyttövuoroja myönnetään ensisijaisesti vantaalaisille yhdistyksille ja muille yhteisöille, joiden toiminta tukee ja edistää alueen asukkaiden terveyttä, hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä, minkä lisäksi edellytämme, että käyttäjät hyväksyvät Vantaan Järjestöringin Eettiset säännöt: https://www.vantaalla.info/eettiset-saannot/ ja pyrkivät noudattamaan Turvallisemman tilan ohjeistusta: https://www.vantaalla.info/turvallinen-tila/

Tilojen maksullista käyttöä voi hakea myös yksityistilaisuuksiin ja -kokouksiin. Yksityistilaisuuksissa noudatetaan Vantaan kaupungin tilojen maksuperusteita. 

Tilojen käyttövuorot myöntää Vantaan Järjestörinki ry.


Käyttövuorojen haku


Varauskalenteri

Kalenterista voi tarkastella varaustilannetta.

Tästä kalenteriin

Scroll to Top