Maahanmuuttajaneuvonta

Käytä maskia, kun tulet neuvontapisteeseen.
Käytä maskia, kun tulet neuvontapisteeseen.

Kansalaistoiminnan keskus on suljettu koronarajoituksen takia toistaiseksi.
Digi- ja maahanmuuttajaneuvojien neuvonta on auki ajanvarauksella.
Lähiasioinnissa on esitettävä koronapassi.

käytä maskia
Palvlelemme vain asiakkaita, jotka käyttävät maskia.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ylen sivuilta löydät luotettavia uutisia koronaviruksesta arabian, kurdin, somalin ja farsin (persian) kielillä. Uutisia voi tulla lisää joka päivä. Uutisiin pääsee tästä linkistä: https://yle.fi/uutiset/3-11267455

Maahanmuuttajien neuvontapisteet toimivat ajanvarauksella, puhelimitse ja sähköpostitse. Otamme neuvontapisteisiin vain yhden asiakkaan kerrallaan. Koronatilanteen vuoksi asiakkaiden on käytettävä kasvomaskia.

Vantaan Järjestöringillä on maahanmuuttajille tarkoitettuja neuvontapisteitä eri puolilla Vantaata.
Asiakkaita autetaan arabian, darin, englannin, farsin, pashtun, suomen, ja venäjän kielillä arkipäivisin klo 9.00–15.00 välisenä aikana neuvontapisteestä riippuen.

Neuvontapisteet sijaitsevat  Koivukylässä, Myyrmäessä ja Simonkylässä . Tarkemmat tiedot löytyvät vasemman laidan linkeistä. Tässä on englanninkielinen mainosvideo Leinikin neuvontapisteestä.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.