Maahanmuuttajaneuvonta

Käytä maskia, kun tulet neuvontapisteeseen.
Käytä maskia, kun tulet neuvontapisteeseen.
käytä maskia
Palvlelemme vain asiakkaita, jotka käyttävät maskia.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ylen sivuilta löydät luotettavia uutisia koronaviruksesta arabian, kurdin, somalin ja farsin (persian) kielillä. Uutisia voi tulla lisää joka päivä. Uutisiin pääsee tästä linkistä: https://yle.fi/uutiset/3-11267455

Maahanmuuttajien neuvontapisteet toimivat pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Kiireelliset asiat, joita ei voi hoitaa puhelimessa tai tietokoneella, voidaan hoitaa rajoitusten puitteissa. otamme neuvontapisteisiin vain yhden asiakkaan kerrallaan. Koronatilanteen vuoksi kasvomaskia on käytettävä.

Vantaan Järjestöringillä on maahanmuuttajille tarkoitettuja neuvontapisteitä eri puolilla Vantaata.
Yksi niistä on Leinikissä. Asiakkaita autetaan arabian, darin, englannin, farsin, pashtun, suomen, ja venäjän kielillä arkipäivisin klo 9.30–15.00.

Muut neuvontapisteet ovat Myyrmäessä ja Koivukylässä. Tarkemmat tiedot löytyvät vasemman laidan linkeistä. Tässä on englanninkielinen mainosvideo Leinikin neuvontapisteestä.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.