Mehiläishoidon verkko- ja lähikurssi (Vantaa)

Aika: 9.2.-24.8.2021
Paikka: Microsoft Teams –sovellus

Mehiläishoidon verkko- ja lähikurssi

 

Aika: 24.8.2021 saakka

Paikka: Microsoft Teams –sovellus, käytännön osuudet Kerava ja lähialue

Kurssin teoriaosuus on käynnissä ja jatkuu 13.4. saakka tiistaisin klo 18.00-20.15 ( ei kuitenkaan 23.2.2021) Pääset mukaan myös kesken kurssin. Pidetyistä luennoista lähetetään aineisto myöhemmin aloittaneille.

Teoriaosa koostuu vuorovaikutteisista luennoista, videoista ja esille tulevien kysymysten käsittelyllä.

Mehiläishoidon kurssilla käytännössä –osuudella 17.4.- 24.8. valmistetaan mehiläispesäkalustoa ja käsitellään hunajaa työpajoissa sekä opastetaan mehiläishoitoa käytännössä Keravan pesätapahtumissa.

 

Tietoa mehiläishoidosta, hunajan tuotannosta, tuotteista, tarvittavista mehiläishoitovälineistä ja mehiläisten hankinnan perusteista.

Kurssin opiskelu antaa riittävän laajat tiedot mehiläishoidon harrastuksen aloittamiseen ja tietotaidon kartuttamiseen niin maaseudulla kuin kaupungeissakin. Mehiläishoitoa käsitellään vastuullisesti luonnon näkökulmasta niin ihmiset kuin myös eläimet huomioiden.

Opastetaan mehiläishoidon aloittamisessa mm kaluston ja mehiläisten hankinnassa.

 

Kurssimaksu 79 euroa, kurssimaksun voit kuitata yhdistyksen jäsenyydellä.

Lisäksi jäsenetuna 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Mehiläinen –lehti ja muut jäsenedut Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.hunajahelsinki.fi ja Arto Koljonen puh 0500-208 613

 

Kurssi antaa valmiudet Opetushallituksen mehiläistarhauksen ammattitutkintoon valmistavan opiskelun aloittamiseksi. Kurssilta saadulla opintosuoritusotteella todennat osaamisesi.

 

Lähde polulle mehiläisten maailmaan!

Helsingin Seudun Mehiläishoitajat ry www.hunajahelsinki.fi